Tvé manželství
lze zachránit

Bůh může bojovat za Tvé manželství. S ním má Váš vztah naději. Nevěra, odloučení, rozvod i jiné okolnosti mohou padnout, když mu vše svěříš. Jeho slovo má větší moc než to, co o Vašem manželství říkají lidé. Proto jsem pro Tebe připravila e-book „Modlitba za záchranu manželství“ založený na jeho mocném slově a také povzbudivá svědectví, jak Bůh zachraňuje manželství.

Dárek bojovníkům za manželství

Zde můžeš získat e-book Modlitba za záchranu manželství. Je sestaven na základě Bible, protože Bůh říká: „Mé slovo vykoná zdárně to, k čemu je pošlu.“
Modlitba za záchranu manželství

Modlitba za záchranu manželství

I když nemohu poskytovat osobní asistenci přes e-mail či telefon, mnozí odběratelé si chválí má videa. Při nich se spolu můžeme modlit za Tvé manželství a Tvou rodinu společně, kdykoli to potřebuješ.
Pokud ale zažíváš domácí násilí, existuje odborná nepřetržitá pomoc: Ulož si číslo 116 006 a zavolej, až budeš připravená. S Vámi všemi se ráda uvidím u videa:

Zkušenosti čtenářů e-booku:

Ani netušíš, jak mě potěšily modlitby, které jsi mi poslala. Povzbudily mě s novou silou a vírou se opřít o Ježíše Krista a dál mu důvěřovat a věřit v záchranu našeho vztahu. 
Daniela

Čo mi dal E-book? Inšpirujúce modlitby na základe Božieho Slova.
Saška

Já jsem třeba téměř nevěděla, že můžu použít Biblická zaslíbení a tím se Bohu připomínat v modlitbě. No jako malé dítě mě Bůh oslovuje a učí mne modlitbě. Trpělivosti. Lásce. Porozumění a soucitu….
Maruška

E-book Modlitba za záchranu manželství je biblická, Duchem inspirovaná, zásadní pomůcka k duchovnímu boji. Velmi oceňuji, jak je strukturovaný, včetně úvodních Božích zaslíbení a následného vyznávání hříchů svých i předešlých generací u obou manželů.
Petr

POVZBUZENÍ NA TVŮJ E-MAIL

Těší mne. Já jsem Manjoyka. Posiluju lidi, kteří se modlí za záchranu svých manželství. Na povzbuzení Ti můžu posílat svědectví, jak Bůh zachraňuje manželství. A jako dárek e-book Modlitba za záchranu manželství.

E-book i videa na kanále Youtube velmi povzbudila mou víru a odvahu dále modlitebně bojovat za mé manželství, s novým duchovním elánem postaveným na Božím slově a Jeho zaslíbeních.
Petr
E-book mi dal možnosť vidiet, ako sa modlit inak, s použitím Božieho slova.
Katarína
E-book mi dal povzbuzení a nové uvažování k formulaci slov, jak radikálněji prosazovat svůj nárok a mít pevný postoj v modlitbě.
Renáta